loader
روند کاشت ایمپلنت به چه صورت است؟
25 بهمن 1397 ساعت 18:02
ایمپلنت

روند کاشت ایمپلنت به دو صورت می باشد که...

روند کاشت ایمپلنت به چه صورت است؟



مرحله اول :



پس از انجام اقدامات مقدماتی جهت جراحی و بررسی به عمل آورده از طریق دندانپزشک ، کاشت ایمپلنت طی مراحلی صورت می گیرد. ممکن است برای شما آنتی بیوتیک و مسکن درد قبل از شروع درمان تجویز شود .دندان پزشک از مواد بی حسی موضعی استفاده می کند و در صورت نیاز ممکن است داروی آرام بخش نیز بنا به درخواست بیمار بکار رود. امکان بی حس کردن دهان با استفاده از داروهای خوراکی یا از طریق تزریق داخل رگ بیمار وجود دارد. در این حالت یک سوزن به یک تیوپ کوچک متصل می شود و محتویات آن در رگ بازوی تزریق می گردد. روش کاشت ایمپلنت در این مرحله به شرح زیر می باشد.



برای کاشت ایمپلنت، جراح ابتدا یک شکاف (روش) در لثه ها ایجاد می کند تا به این ترتیب به استخوان فک دسترسی پیدا کند. دندان پزشک در ادامه یک سوراخ در استخوان ایجاد کرده و آن را داخل آن قرار می دهد. در ادامه جراح احتمالاً از عکس برداری رادیولوژی استفاده می کند تا به این ترتیب مطمئن شود ایمپلنت دندان به نحو مناسب در محل قرار گرفته است. در نهایت جراح بافت لثه موجود در روی آن را بخیه می زند. زمان لازم برای


استفاده از این روش درمانی به عوامل زیر بستگی دارد:



• تعداد



• بیمار از پیوند استخوان بطور همزمان با کاشت ایمپلنت استفاده کرده اید یا نه



در اکثر موارد، کاشت یک ایمپلنت دندانی نیازمند کمتر از یک ساعت زمان است .بیمار در طول این مدت مقداری درد احساس خواهید کرد. سطح درد احساس شده در این حالت بستگی به شخص مورد نظر دارد ،اما معمولاً این درد از نظر بیماران نسبتاً ملایم و قابل تحمل بوده است .اگر ایمپلنت دندان جلو کاشته شود ،دندان پزشک از دندان مصنوعی یا پل موقت استفاده می کند تا به این ترتیب دهان بیمار خالی از دندان های از بین رفته نباشد. جراح درباره انتخاب های بیمار قبل از انجام عمل جراحی صحبت خواهد کرد.



پس از عمل جراحی کاشت دندان، جراح آنتی بیوتیک و مسکن تجویز می کند. علاوه بر این دستورات لازم به بیمار جهت مراقبت داده می شود.
در طول مدت 7 تا 81 روز پس از عمل جراحی بیمار باید برای کشیدن بخیه ها به مطب پزشک مراجعه کند. پس از کاشت ایمپلنت دندان در استخوان فک ،بیمار ممکن است به چند ماه زمان برای جوش خوردن آن به استخوان زمان نیاز داشته باشید. این مدت معمولاً 3 یا 4 ماه در صورت کاشت دندان در فک پایین و 5 یا 1 ماه در صورت کاشت دندان در فک بالا است.




مرحله دوم




پس از اینکه ایمپلنت ها به استخوان اطراف خود جوش خورده و متصل شد ،بیمار برای انجام مرحله دوم آماده خواهد بود. پس از استفاده از داروی بی حسی موضعی، جراح یک شکاف کوچک در لثه ایجاد کرده و به ایمپلنت دسترسی پیدا می کند. در این زمان جراح cover screw را از روی ایمپلنت برداشته و آن را با Healing Abutment جایگزین می کند. به این ترتیب فضای مورد نظر برای درمان صحیح لثه در اطراف ایمپلنت محافظت می شود. در موارد بسیار نادر، ایمپلنت دندان با استخوان به صورت موفقیت آمیز جوش نمی خورد. اگر این حالت مشاهده شود، دندان پزشک یکی از اقدامات زیر را برای شما انجام خواهد داد:



• خارج کردن آن و جایگزینی فوری آن با یک ایمپلنت که کمی عریض تر است.



• خارج کردن آن و استفاده از پیوند استخوان در فضای خالی ایجاد شده و اجازه دادن به ناحیه مورد نظر برای ترمیم در چند ماه بعد از دومین تلاش برای کاشت ایمپلنت دندان.



هنگامی که لثه ها به طور کامل درمان شدند و ایمپلنت ها به استخوان فرد جوش خوردند، از دندان های جدید بیمار و دهان وی قالب گرفته می شود و بر اساس قالب تهیه شده مجموعه دندان های نهایی و دائمی بیمار ساخته می شود تا جایگزین دندان های موقت گردد. انجام این کار به اطمینان از عمر طولانی مدت دندان ها کمک می کند و بیشترین پشتیبانی، زیبایی، و عملکرد را برای دندان های بیمار به همراه دارد.