loader
ایمپلنت های فوق کوتاه تحولی نو در دندانپزشکی
18 بهمن 1397 ساعت 23:37
ایمپلنت

در جراحی های ایمپلنت همیشه امکان درگیر شدن سینوس ها وجود دارد ...

ایمپلنت های فوق کوتاه تحولی نو در دندانپزشکی


در جراحی های ایمپلنت همیشه امکان درگیر شدن سینوس ها وجود دارد که همین امر ممکن است باعث عوارض جبران ناپذیری برای بیمار شود.
ضمن اینکه در جریان عمل جراحی خطر آسیب به ریشه دندانهای مجاور و عصب فکی نیز وجود دارد درحالی که این عوارض در ایمپلنت های فوق کوتاه وجود ندارد و جراح می تواند با کمترین برش و خونریزی آن را در لثه قرار دهد.



 متخصص دندانپرشک با بیان اینکه با گذشت 6 ماه از کشیدن دندان، نیمی از استخوان فک تحلیل می رود افزود: در صورتی که مدت زمان زیادی از خارج کردن دندان سپری شود کاشت ایمپلنت با مشکل مواجه خواهد شد چراکه نزدیکی به ساختارهای اناتومیک مانند سینوس ماگزیلا در فک بالا و عصب حسی در فک پایین و همچنین کمبود حجم کافی از استخوان همگی پیچیدگی های کاشت ایمپلنت را برای بیمار و جراح بیشتر می کند.
 طول ایمپلنت های فوق کوتاه فقط 5 میلیمتر است و بیمار به جای چندین جلسه طولانی مدت و صرف هزینه های زیاد می تواند با کمترین هزینه و در دو مرحله، صاحب دندان شود.



این استاد دانشگاه اضافه کرد: کاشت ایمپلنت های کوتاه نیاز به یادگیری مهارت های خاص دارد و ظرافت و حساسیت بیشتری را می طلبد، با این حال مزایایی که متوجه بیمار و جراح می شود بسیار پررنگ و قابل توجه است.



 واقعیت این است که هزینه های بالای ایمپلنت باعث شده تا بسیاری از افراد از لذت جویدن محروم شوند درحالی که شیوه های جدید تاحد زیادی می تواند این روند درمانی را برای بیمار کم هزینه تر کند.